Πάει Ισραήλ ο Βύντρα

Στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χαποέλ Τελ Αβίβ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Βύντρα! Ο διεθνής άσος φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της ισραηλινής ομάδας, και πηγαίνει στον συγκεκριμένο σύλλογο με τις… ευλογίες του Γιτζάκ Σουμ!

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ο πρώην αμυντικός της Λεβάντε είχε στα χέρια του πρόταση από την Χάποελ Τελ Αβίβ, με την ισραηλινή ομάδα να του έχει δώσει διορία για να απαντήσει… Τελικά, φέρεται να είπε το «ναι» και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Πανηλειακού αναμένεται την Κυριακή στο Ισραήλ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.

Ο Γιτζάκ Σουμ, με τον οποίο γνωρίζονται καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, έκανε δηλώσεις στον Τύπο της χώρας του και αποθεώνει τον Λουκά Βύντρα. «Ο Λουκάς ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα εκείνης της σεζόν. Ήταν δύσκολο να καθιερωθεί άμεσα, όμως θυμάμαι πως ήταν καλός ποδοσφαιριστής, πολύ δυνατός και γρήγορος. Δεν γνωρίζω σε τί κατάσταση βρίσκεται τώρα, αλλά είχε ταχύτητα εκείνη την εποχή. Έπαιζε από τα δεξιά αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Του άρεσε να δουλεύει και ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 66άχρονος προπονητής!

Σχετικά άρθρα