«Μπορούμε ψηλά, θα μάθουμε από τα λάθη μας»

«Θα μάθουμε από τα λάθη μας», δήλωσε ο Διονύσης Σκουλίδας μετά την νέα ήττα της Εθνικής Εφήβων από την Βοσνία και την πρόκριση της ως τρίτης από τον Δ’ Όμιλο και χωρίς να μεταφέρει νίκη στην δεύτερη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, που φιλοξενείται στον Βόλο.

«Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω», τόνισε ο Περιστεριώτης φόργουορντ και σχετικά με την τελευταία φάση της αναμέτρησης και το άστοχο τρίποντο του, σε προσπάθεια που του έγινε φάουλ, σχολίασε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα βάλει το σουτ ή να είχα κερδίσει τις βολές. Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη».

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», επισήμανε ο Σκουλίδας και παρατήρησε: «Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού ήμασταν νωθροί κι επιτρέψαμε ντράιβ σε παίκτες που δεν έπρεπε. Πλέον πάμε σε έναν δύσκολο όμιλο, με δυνατές ομάδες. Έχουμε καλή ομάδα. Πιστεύω σε μας και θεωρώ πως μπορούμε να πάμε ψηλά. Παίζει ρόλο ότι δεν πάμε με νίκη στον επόμενο γύρο, αλλά πιστεύω πως θα μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε κυρίως πνευματικά και μετά σωματικά». «Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του, στα εύκολα και στα δύσκολα», υπογράμμισε ο 18χρονος φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα