Πανέτοιμος ο Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι και επισήμως από το βράδυ του Σαββάτου ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μπαίνει άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με στόχο την άμεση προσαρμογή του στο πλάνο της ομάδας.

Ο Φινμπόγκασον που υποσχέθηκε πολλά γκολ στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι σε απόλυτη ετοιμότητα έχοντας αρχίσει από νωρίς τη δουλειά στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα θα γίνουν στην Ολλανδία και στα φιλικά με Τβέντε και Φέγενορντ. Σε γνώριμα λημέρια δηλαδή για τον 26χρονο στράικερ, καθώς στην Ολλανδία έκανε την «έκρηξη» της καριέρας του στη διετία με την Χέρενφεν.

Το κόστος του δανεισμού του Φινμπόγκασον από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έφτασε για τον Ολυμπιακό στα 3 εκ. ευρώ μαζί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ η ρήτρα που έχει μπει για την αγορά του από τους ερυθρόλευκους το επόμενο καλοκαίρι είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Για τον Φινμπόγκασον προσπάθησε την τελευταία στιγμή να μπει «σφήνα» η Βέρντερ Βρέμης αλλά ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, λύνοντας ένα βασικό μεταγραφικό ζήτημα στον σχεδιασμό του.

Σχετικά άρθρα