Τζιμπούρ: «Ο Μελισσανίδης είναι φίλος μου»

Αισθάνεται τον Δημήτρη Μελισσανίδη φίλο του και γι’ αυτό επέστρεψε στην ΑΕΚ Αυτό υποστήριξε ο Ραφίκ Τζεμπούρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Αλγερίας.
«Χάρη στον πρόεδρο που είναι πολύ σοβαρός κι αφοσιωμένος στην ομάδα, έχουμε υψηλούς στόχους», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Le Buteur
Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα την οποία ξέρω καλά και με ξέρει καλά. Γνωρίζω εδώ και καιρό τον πρόεδρο και τον θεωρώ πλέον φίλο μου, που μου ζήτησε να επιστρέψω. Έτσι, δεν μπορούσα να του αρνηθώ και αποφάσισα να παίξω ξανά στην ομάδα», είπε αρχικά ο Τζεμπούρ.
Για το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής: «Ακριβώς έτσι είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ και θα δώσω τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα ξανά στη θέση που τις αρμόζει. Μετά την Αλγερία, η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, κι εδώ είναι μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου. Πάντα σεβόμουν την Ελλάδα και πάντα με σέβονταν. Αγαπάω την Ελλάδα όπως και την Αλγερία και είμαι ενθουσιασμένος».
Για τον λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στην «Ένωση»: «Ακούστε, η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μερικοί δεν το γνωρίζουν, αλλά είναι πάρα πολύ δημοφιλής! Συχνά παίζει σε γήπεδα που γίνεται sold out ή με την παρουσία 60.000 οπαδών»!
Για τους στόχους που θέτει στη φετινή σεζόν: «Η αλήθεια είναι πως οι στόχοι έγιναν ξεκάθαροι από την αρχή. Χάρη στον πρόεδρο που είναι πολύ σοβαρός κι αφοσιωμένος στην ομάδα, έχουμε υψηλούς στόχους. Με έχρισαν ηγέτη της ομάδας κι αυτό είναι τιμή αλλά και υποχρέωση προς την ΑΕΚ, που φέτος πάει για μεγάλα πράγματα»!

Σχετικά άρθρα