Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Σπάρτακ Τρνάβα

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σπάρτακ Τρνάβα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 και ώρα 20:00.
Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :
Α.Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν τη Δευτέρα 27.07.2015 εως και την Τετάρτη 29.07.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 19:00,και την Πέμπτη 30.07.2015 από τις 09:00 εως και την έναρξη του αγώνα.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του φιλάθλου. Την ημέρα του αγώνα ( 30.07) τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται ως τις 17:00.
Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.
Δ.Καταστήματα Γερμανός
Ε. Πωλητές Easy Pay της Τράπεζας Πειραιώς
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών Easy Pay της Τράπεζας Πειραιώς, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του εκτυπωμένου voucher της Τράπεζας Πειραιώς.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο το voucher της Τράπεζας Πειραιώς και την εξουσιοδότηση. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα Τιμή
1 €20
2, 3 €20
5, 6 €15
4, 4α €10
7 €10
7α €15
VIP 3ου: €50
VIP 4ου: €50
Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).» Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους είτε από τα εκδοτήρια είτε από τα υπόλοιπα διαθέσιμα σημεία πώλησης (Internet, καταστήμα Γερμανός, Τράπεζα Πειραιώς), για την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια πριν την έναρξη του αγώνα.

Σχετικά άρθρα