«Τεσσάρα» Πανθρακικού στην Καβάλα

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 της Καβάλας, στον πρώτο φιλικό αγώνα της φετινής σεζόν, με σκόρερ τους Νικόλτση, Ντιγκινί και Ίγκορ Ντε Σόουζα.
Μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, με κουραστικές προπονήσεις αλλά και πολλή και ποιοτική δουλειά από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, την Κυριακή διεξήχθη το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου για τον Πανθρακικό, στο γήπεδο του Βώλακα, που παρά την έντονη βροχόπτωση λίγη ώρα πριν τον αγώνα, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.
Η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ ο Μάνουελ Ρόκα χρησιμοποίησε στο σύνολο 24 ποδοσφαιριστές. Στα αξιοσημείωτα στοιχεία της αναμέτρησης καταγράφεται και η επιστροφή του Αντώνη Λαδάκη στους αγωνιστικούς χώρους, για πρώτη φορά ύστερα από τις 15 Ιανουαρίου, με τον αρχηγό του Πανθρακικού να είναι «σιδερένιος» πια.
Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό, με τον Ποτουρίδη να κάνει σέντρα από την αριστερή πλευρά, τον Παπαγεωργίου να αφήνει την μπάλα πολύ ωραία για τον Νικόλτση και τον νέο επιθετικό της ομάδας να πετυχαίνει με σουτ στην κίνηση το 1-0. Στο 35’, μάλιστα, έγινε και το 2-0, μετά από ένα εκπληκτικό σουτ του Ντιγκινί αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με διαφορετική ενδεκάδα, με εξαίρεση τον Σερφά, ο οποίος έπαιξε συνολικά 60 λεπτά. Στο 64’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, καθώς ο Τζάνης τροφοδότησε με σέντρα τον Ίγκορ, που με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ. Ο Βραζιλιάνος στο 74’ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, διαμορφώνοντας το 4-0, με υπέροχο σκαφτό σουτ μετά από συνεργασία Τζάνη και Ζδράβου.
Η σύνθεση του Πανθρακικού:
Πρώτο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Ποτουρίδης, Παπαχρήστος, Σέτι, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Νικόλτσης.
Δεύτερο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Σερφά (60’ Μπουγαΐδης), Μελίσσης, Χρήστου, Ηλιάδης, Ψάλτης (75’ Λαδάκης), Τζάνης (80’ Παπαρούνας), Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Ίγκορ.

Σχετικά άρθρα