Υπέγραψε ο Πέλκας εως το 2018

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει στο ρεπορτάζ από τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Πέλκας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2018. Το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε στα τέλη Δεκεμβρίου όμως με την ανανέωση το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ από τώρα έως το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2018.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει γεννηθεί στις 26 Οκτωβρίου του 1993 στα Γιαννιτσά και βρίσκεται από τα 14 του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περνώντας όλες τις μικρές ομάδες της Ακαδημίας.Από το 2012 βρίσκεται στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας και πραγματοποιεί ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου στο Ισραήλ, στο ματς Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ 0-2 (2.8.2012). Στον επαναληπτικό μια εβδομάδα αργότερα σκοράρει και το πρώτο του επίσημο γκολ (4-2).Τη σεζόν 2013-14 θα κάνει μια καλή χρονιά με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (17 συμμετοχές – 7 γκολ) ως δανεικός και πέρυσι θα βρεθεί στην Βιτόρια Σετούμπαλ στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με την οποία θα πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις με 2 γκολ. Η επιστροφή του στη φετινή προετοιμασία του έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει το νέο του συμβόλαιο».

Σχετικά άρθρα