Μιλουτίνοφ: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και δήλωσε ευτυχισμένος που θα αγωνιστεί στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων τόνισε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος με το πλάνο της ομάδας. Μάλιστα ο Μιλουτίνοφ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να βρεθεί στα παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.  

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Είμαι ευτυχισμένος. Θα αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και είναι τιμή μου που με επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω την τεράστια ιστορία του συλλόγου και όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, απλώς αποδέχτηκα την πρόταση. Δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε αρχικά. 

Ο νέος σέντερ του Θρύλου μίλησε και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και με τον Μίλαν Τόμιτς. «Δεν μιλήσαμε για αγωνιστικά θέματα, αλλά περισσότερο μου εξήγησαν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και ενθουσιάστηκα. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και να κάνουμε πράξη όσα θέλει ο κόουτς Σφαιρόπουλος στο παρκέ».

Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος των Πειραιωτών από τον Μιλουτίνοφ, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. «Θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ, ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς θα το κάνω. Θα δίνω καθημερινά το 110% των δυνάμεων μου για τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ και οι υπόλοιποι».

Σχετικά άρθρα