Η καρδιά των εθνικών ομάδων χτυπάει στη Λαμία

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά μαζί ανεβαίνει και το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ για τις εθνικές ομάδες με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Λαμία.

Η πόλη της Ρούμελης το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Λευκορωσία (20:30 η ώρα έναρξης και των δύο αναμετρήσεων) για την 4η αγωνιστική του European League, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με την Τουρκία (18:00 και οι δυο αγώνες) για την 1η αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης.

Η Εθνική Ανδρών θέλει κόντρα στους Λευκορώσους να σφραγίσει το εισιτήριο για την συμμετοχής στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην πόλη Βάλτζμπριχ της Πολωνίας, ενώ η αντίστοιχη των Γυναικών να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις σε μια χρονιά όπου υπάρχουν αρκετά υψηλές προσδοκίες.

Ήδη η αποστολή της Εθνικής Γυναικών έχει φτάσει από νωρίς το μεσημέρι στην πόλη της Λαμίας και το απόγευμα (18:30) θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Χαλκιοπούλειο.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα αναχωρήσει οδικώς το απόγευμα για την Λαμία, ενώ ο Σωτήρης Δρίκος μπορεί να υπολογίζει και στους Αρμενάκη, Φράγκο, Γκαρά που απουσίαζαν από τους αγώνες με την Κροατία.

Πηγή: volleynews.gr 

Σχετικά άρθρα