Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

28 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια παραδοξότητα θα έχει η μέρα σήμερα, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της και θα έχεις την αίσθηση ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Όμως από το απόγευμα και μετά θα στρώσουν όλα και θα το ξεχάσεις. Μπορεί μάλιστα να του προτείνεις να βγείτε να τα πείτε από κοντά.
Σε σχέση: Καλό είναι να μη συσσωρεύεις απορίες και ερωτήματα και ό, τι έχεις να τα λες στο ταίρι σου γιατί τα συμπεράσματα που βγάζεις δεν είναι και τα πιο ασφαλή, αφού απορρέουν από τη συναισθηματική σου κατάσταση.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως γίνεις πιο τολμηρός/η σήμερα και ανταπαντήσεις στις προκλήσεις ή κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν όμως να μη βιαστείς να πανηγυρίσεις, ούτε και να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αν δεν προχωρήσει λίγο η κατάσταση μεταξύ σας γιατί η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, είναι ανάδρομη και μπορεί να αναθεωρήσεις.
Σε σχέση: Κάτι σε κάνει να ελπίζεις ότι οι προοπτικές στα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και σε ανεβάζει κι ερωτικά προς μεγάλη ευχαρίστηση του συντρόφου σου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα παραμείνει στον 7ο οίκο σου μέχρι και το βράδυ οπότε θα έχεις όλες τις ευκαιρίες που σου χρειάζονται και να περάσεις καλά και να παίξεις με ένα άτομο που είναι και το αγαπημένο σου σπορ. Από κει και πέρα το πράγμα μάλλον θα σοβαρέψει και θα χρειαστεί να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια, αν θέλεις όντως να το κατακτήσεις κι όχι να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.
Σε σχέση: Η καλή σου διάθεση θα μεταδοθεί και στο ταίρι σου που ακόμα και ένα πρόβλημα να έχει θα το ξεχάσει. Πολύ περισσότερο από το βράδυ και μετά που θα μετατραπεί σε ερωτική.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα ήθελες να έχεις περισσότερο θάρρος ή και θράσος να τολμήσεις κάποια πράγματα στα ερωτικά σου αλλά δεν είναι στο χαρακτήρα σου και αυτό σήμερα θα σε χαλάσει. Ωστόσο, όσο σου στερεί σε εξωστρέφεια, άλλο τόσο σε προφυλάσσει κι από κακοτοπιές, οπότε δέξου το και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τα εφόδια που έχεις.
Σε σχέση: Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον 7ο οίκο σου και θα επηρεάσει τη σχέση σου, αφού συναισθηματικά και το πιο απλό πράγμα, θα έχει αντίκτυπο πάνω σου. Καλό είναι όμως να μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά γιατί χαλάς τη διάθεσή σου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθούν να κάνεις αρκετές γνωριμίες, επίσης όμως σε «περιορίζουν» ως προς το ποιόν των ατόμων, καθώς στέκεσαι πολύ σε κάποια στοιχεία της εμφάνισης, της οικονομικής άνεσης ή της κοινωνικής τάξης που κρίνουν την τελική επιλογή σου. Στον έρωτα όμως μετρούν κι άλλα πράγματα, ίσως γι' αυτό δεν μένεις τελικά ευχαριστημένος/η.
Σε σχέση: Μπορεί από τη δική σου την σκοπιά να βλέπεις ότι έχεις δίκιο, όμως δε σημαίνει ότι έτσι είναι γι' αυτό, αντί να επιμένεις, να αλλάξεις θέση μήπως και δεις καλύτερα και την άλλη πλευρά.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις ανάγκη να χαρείς και κυρίως να ξεχάσεις διάφορα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν και σήμερα θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία με τη γνωριμία σου με ένα άτομο που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου. Από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο σοβαρό όμως, έχεις δρόμο, γι' αυτό μη βιάζεσαι. Προς το παρόν φρόντισε να περάσεις καλά.
Σε σχέση: Το να στέκεσαι σε λεπτομέρειες χωρίς ουσία, ορισμένες φορές, εκτός του ότι χαλούν τη διάθεσή σου, φέρνουν κι ένταση στη σχέση σου. Ρίξε το και λίγο στην πλάκα.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/77338-erotiko-oroskopio-28-7#ixzz3hAP8pXNk


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ