Πρεμιέρα για Βίκυ, Μαρία στα τελικά του Ευρωπαϊκού

Όλα είναι πλέον έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού Μπιτς Βόλεϊ καθώς σήμερα στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας ξεκινούν οι τελικοί του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της άμμου με την Ελλάδα να εκπροσωπείται τόσο στις γυναίκες (Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη) όσο και στους άνδρες (Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης).
Η αρχή γίνεται με το ταμπλό των γυναικών, με την Εθνική ομάδα των γυναικών να έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο μαζί με τις Μέπελινκ / Βαν Ίερσελ (Ολλανδία), Λεχτόνεν, Λάχτι (Φινλανδία), Σούτσενχόφερ / Πλεσιουτσνιγκ έχοντας δύσκολο έργο (η πρεμιέρα των ανδρών είναι την Τετάρτη).
Στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους Βίκυ και Μαρία θα τεθούν αντιμέτωπες με το δίδυμο από την Ολλανδία το οποίο πέρσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Μπάντεν της Αυστρίας. Ωστόσο αυτό το ζευγάρι ξυπνά μνήμες 2012 όταν στην Χάγη Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη είχαν άρει τη 2η θέση χάνοντας στον τελικό από τις Βαν Ίερσελ, Κάιζερ.
«Για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι επιστρέφουμε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αφού έχουμε εξαιρετικές αναμνήσεις με κορυφαία βέβαια τον τελικό του 2012», είπαν τα δύο κορίτσια και συμπλήρωσαν: «Ο όμιλος μας είναι σχετικά δύσκολος, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Ο πρώτος μας αγώνας είναι κόντρα στην Ολλανδία, που είναι η Νο 1 ομάδα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη κι είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά έχοντας παίξει αρκετούς καλούς αγώνες τις τελευταίες ημέρες νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμες να παίξουμε καλά και να τις κοντράρουμε»
Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:1ος όμιλοςΤρίτη 28 Ιουλίου16:00, Μέπελινκ / Βαν Ίερσελ (Ολλανδία) – Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη16:00, Λεχτόνεν / Λάχτι (Φινλανδία) – Σούτσενχόφερ / Πλεσιουτσνιγκ (Γερμανία)Τετάρτης 29 Ιουλίου12:00, Λέχτονεν / Λάχτι (Φινλανδία) – Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη12:00, Σούτσενχόφερ / Πλεσιουτσνιγκ (Γερμανία) – Μέπελινκ / Βαν Ίερσελ (Ολλανδία)Πέμπτη 30 ΙουλίουΣούτσενχόφερ / Πλεσιουτσνιγκ (Γερμανία) – Αρβανίτη / ΤσιαρτσιάνηΜέπελινκ / Βαν Ίερσελ (Ολλανδία) – Λεχτόνεν / Λάχτι (Φινλανδία)

Σχετικά άρθρα