Παραπολιτικά: Γιατί οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ ήθελαν να μείνουν στο Hilton;

29 Ιουλίου 2015

Οι τροϊκανοί ανέκαθεν έδειχναν μια προτίμηση στο Hilton. Κάτι που οφείλεται σε πολλούς λόγους. Από το κεντρικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο, τις δραστηριότητες που προσφέρει και στις οποίες ήταν επιρρεπής ο Πολ Τόμσεν και το εκλεπτυσμένο μενού των εστιατορίων του.

Τώρα ο Τόμσεν δεν είναι στην ομάδα των διαπραγματευτών αλλά, όπως και να το κάνουμε, γράφει ο “Μικροπολιτικός”, οι θεσμοί θέλουν την άνεσή τους. Η κυβέρνηση για να τους ικανοποιήσει, σκεπτόμενη προφανώς ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο θα ήθελαν να ρίξουν και καμιά βουτιά στις παραλίες της Αττικής, έκλεισε για τη διαπραγμάτευση δωμάτια στο Καβούρι. 

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τη στήλη, 40 δωμάτια στο Apollon Divani. Ομως οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου ξίνισαν και ζήτησαν κάτι πιο κεντρικό, φωτογραφίζοντας περίπου το Hilton. Εκεί λοιπόν θα γίνει η νέα διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

Σύμφωνα πάντως με τον “Μικροπολιτικό” η καθυστέρηση στην έναρξη των διαπραγματεύσεων οφείλεται στην εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Πηγή: real.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy