Σε ανοιχτή γραμμή για Ερνάνι

Σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ερνάνι από την Πόρτο και να ισχυροποιήσει τα επιθετικά άκρα του με τον 24χρονο Πορτογάλο άσο.

Ο Ερνάνι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με το «αγκάθι» να βρίσκεται στην οψιόν αγοράς που θέλει ο Ολυμπιακός να υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη ώστε να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά του όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Η Πόρτο θέλει να βάλει μεγάλη ρήτρα, γύρω στα 7-8 εκ. ευρώ, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τη ρίξει αρκετά όπως έκανε και με την περίπτωση Φινμπόγκασον και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση. Ο Ερνάνι δεν έκανε προπόνηση χτες λόγω των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό ενώ η Πόρτο παίρνει για τη θέση του τον Λαμέλα.

Στο θέμα στόπερ ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει τον Κάρλος Ζαμπράνο αλλά οι δυσκολίες είναι μεγάλες γιατί η Άιντραχτ θέλει να τον κρατήσει ή να δώσει τον διεθνή Περουβιανό σε τουρκική ομάδα, με φαβορί την Γαλατά που προσφέρει πολλά χρήματα. Στην Ιταλία επιμένουν ότι υπάρχει θέμα Βίντιτς και στην Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για τον Κολοτσίνι της Νιούκαστλ, αλλά για τον Αργεντινό οι ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει.

Όσον αφορά στον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει συνεργασία μαζί του και του έχει προτείνει κάποιο πόστο στις Ακαδημίες της ΠΑΕ.

Σχετικά άρθρα