Ντεμπούτο Φίνμπο με Τβέντε

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (20.00, ΝΟVA, live pamesports.gr) το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικό εδάφους κόντρα στην Τβέντε, με κεντρικό πρόσωπο τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον που είναι στο πλάνο Σίλβα να πάρει χρόνο συμμετοχής και να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας λίγες μέρες μετά την απόκτησή του.

Ο Ισλανδός επιθετικός προπονείται σε φουλ ρυθμό το διήμερο που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο της πέμπτης φιλικής αναμέτρησης στη φετινή ερυθρόλευκη προετοιμασία.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στον Μασουακού που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει και ο Σιόβας που δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αριστερό μπακ θα χρησιμοποιηθεί ο Σαλίνο, ενώ υπάρχει πιθανότητα να παίξει για πρώτη φορά φέτος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που μετά από δέκα μέρες πήρε μέρος κανονικά στο χτεσινοβραδινό πρόγραμμα προπόνησης.

Στην Τβέντε ανήκει από φέτος ο Γιώργος Κατσικάς αλλά εκεί παίζει και ο Ντάνι Φερνάντες, παλιός γκολκίπερ των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ηρακλή, ΟΦΗ και Πανθρακικού. Πέρσι είχε τερματίσει στη 10η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα