Τρεις με τέσσερις παίκτες για ενίσχυση

Η απόκτηση ικανών και ποιοτικών παικτών αποτελεί το βασικό θέμα για τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Ιγκόρ Τούντορ. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει κάνει Τρεις μεταγραφές (Όλσεν, Χαρίσης, Κοροβέσης- οι δύο τελευταίοι από την άνοιξη) έχει προσυμφωνήσει τον Ροντρίγκεζ και συνεχίζει.

Ο Άρνεσεν θέλει να φέρει στην Τούμπα με την σύμφωνη γνώμη του Σαββίδη, Τρεις έως τέσσερις ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής. Σε θέσεις που έχουν καθοριστεί με βάση τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν αριστερό μπακ που θα μπορεί να καλύπτει όλη την πλευρά. Ειδικά μετά από την απόφαση για τον παραγκωνισμό του Ρατς, είναι επιβεβλημένη μία τέτοια κίνηση.

Σίγουρα γίνονται συζητήσεις για να έρθει στην Τούμπα ένας δημιουργικός χαφ που θα μπορεί να αγωνίζεται είτε ως 6άρι είτε ως 8άρι. Ειδικά μετά την απόφαση για να παραχωρηθεί ο Νομπόα.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό για να υπάρχουν πολλές επιλογές στην άμυνα, ενώ συζητείται και η προοπτική απόκτησης ενός επιθετικού που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης, ειδικά μετά τα όσα έγιναν με τον Περέιρα.

Επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ ήδη κινείται για την απόκτηση τριών έως τεσσάρων παικτών που θα του προσθέσουν ποιότητα και θα τον ενισχύσουν αποτελεσματικά.

Σχετικά άρθρα