«Φαβορί ο ΠΑΟΚ, δεν είμαστε… ηλίθιοι»

Για την αυριανή (30/7, 20:00) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε ο τεχνικός της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάραμπεκ, σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας.
Αναλυτικά:
Για τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι μας κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που διαφέρει σε επίπεδο. Μολονότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί θα πάμε να παλέψουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για την ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Μακ: «Ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε τον Μακ και σίγουρα το ίδιο νιώθει και αυτός που παίζει με Σλοβάκους. Αυτό το στοιχείο δίνει μεγαλύτερη αξία στο παιχνίδι».
Για το δίλημμα αν θα χρησιμοποιήσει κάτω από το τέρμα τον Κάμεναρ ή τον Στράπακ: «Πρέπει να πω ότι ο Στράπακ έκανε καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, και ο Κάμεναρ είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και είναι καλό για μας που υπάρχει ανταγωνισμός».
Για τις απουσίες της Σπάρτακ: «Το γεγονός ότι έχουμε απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών δεν μας επηρεάζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα».
Για το στυλ παιχνιδιού που θα επιλέξει η Σπάρτακ: «Εμείς μαθαίνουμε συνεχώς και θέλουμε τα παιδιά να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και η τωρινή κατάσταση δεν είναι τόσο καλή, αφού αυτό δεν είναι για μας πλεονέκτημα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι. Ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση».

Σχετικά άρθρα