Δημοσιογράφος… έφαγε τον Ερέρα (video)

Με απρόσμενο τρόπο ο Μιγκέλ Ερέρα αποτέλεσε παρελθόν για τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μεξικού, μετά και την κατάκτηση του Γκολντ Καπ! Βλέπετε, η απομάκρυνση έγινε, λίγες ώρες μετά την επίθεσή του σε δημοσιογράφο της τηλεόρασης της χώρας, «Azteca TV» στο αεροδρόμιο!

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος φέρεται να επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, για να εδραιώσει και την σχετική καταγγελία που έκανε. Κυκλοφόρησε μάλιστα και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Μιγκέλ Ερέρα να είναι εξοργισμένος.

«Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου στο επεισόδιο που είχα με το δημοσιογράφο. Με λυπεί που αφήνω τον πάγκο της εθνικής ομάδας γι’ αυτό το λόγο, μιας και τα αθλητικά αποτελέσματα ήταν στη μεγάλη του πλειοψηφία εντός των στόχων», αναφέρει η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μιγκέλ “Πιόχο” Ερέρα.

Λέτε να ήθελε η Ομοσπονδία της χώρας να τον… φάει και τώρα βρήκε και λόγο για να γίνει αυτό; Το Μεξικό μπορεί να έφτασε στην κατάκτηση του Γκολντ Καπ, αλλά δεν έθελξε με την εικόνα του, ενώ είχε και… σπρώξιμο από την διαιτησία!

Σχετικά άρθρα