«Άκυρη η μεταβίβαση, δεν υπάρχει κίνδυνος για Παναθηναϊκό»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα ανακοινώσει αύριο την απόφαση της για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο και σύμφωνα με το μέλος της Ειρήνη Μαρούπα θα ορίζει ότι είναι άκυρη, χωρίς, όμως, αγωνιστικές επιπτώσεις στους «πράσινους».

Η Μαρούπα εξήγησε με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Αύριο (30/07)θα δημοσιευτεί η απόφαση. Σήμερα (29/07) φτιάξαμε το σκεπτικό. Υπάρχει μια διχογνωμία αναφορικά με τη νομική θεμελίωση της εικονικότητας. Έχουμε παρένθετο πρόσωπο. Ο κύριος Παπαδόπουλος εξακολούθησε να είναι πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν ο πραγματικός διοικητικής. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν τυπικά και όχι ουσιαστικά».

«Ούτε εδώ υπάρχει κίνδυνος για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός», επισήμανε στην συνέχεια το μέλος της ΕΕΑ και τόνισε: «Κατά τη δική μου γνώμη για να περάσουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει θέμα αποβολής, υποβιβασμού έπρεπε να έχουμε την πλειοψηφία. Ένα πρώτο στάδιο είναι να πούμε ότι υπάρχει εικονικότητα και δεύτερος αν συντρέχει υπαιτιότητα των ανθρώπων της ΚΑΕ. Εμείς είπαμε ότι είναι άκυρη η μεταβίβαση. Κανονικά πρέπει και ο κύριος Γιαννακόπουλος να της μεταβιβάσει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα».

Σχετικά άρθρα