Σίλβα: «Θέλουμε και μπορούμε κι άλλα»

 
 
 Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Τβέντε στο οποίο οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν πολύ καλά και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη με 2-1.
 
Μιλώντας αμέσως μετά το ματς στη ΝΟVA ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει και μπορεί να πετύχει περισσότερα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Φινμπόγκασον θα ντεμπουτάρει τελικά το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Φέγενορντ. 
 
«Είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε αλλα΄εχουμε δρόμο μπροστά. Στο β μέρος ήμασταν κουρασμένοι. Θέλουμε κι άλλα από τον Ολυμπιακό μας, στο πρώτο ήμασταν κοντά σε αυτά. 
 
Συνεχίζουμε σε ένα διαφορετικό τρόπο προπόνησης σε σχέση με το παρελθόν, βάζουμε περισσότερη ένταση σιγά σιγά στις προπονήσεις μας και οι παίκτες προσαρμόζονται σε αυτά που θέλουμε.
 
Ο Φινμπόγκασον ήταν λίγο κουρασμένος, θα παίξει το Σάββατο στο επόμενο φιλικό. Σήμερα ήταν δίκαιη η νίκη μας κάναμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και φανήκαμε κάπως κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα