Κονδυλώματα: Είναι σημάδι ότι σε απατά με άλλες γυναίκες;

30 Ιουλίου 2015

" Ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου είχε αρκετές ερωτικές περιπέτειες. Τα ανακάλυψα μέσα από το τεστ Παπανικολάου πριν ενάμιση χρόνο, που έδειξε ότι είχα τον ιό των κονδυλωμάτων. Μεσολάβησε μία δύσκολη περίοδος με καβγάδες και ψυχρότητα. Δεν θέλησα να διαλύσω το γάμο μου γιατί τα παιδιά μου δεν ήταν αρκετά ώριμα για να αντέξουν ένα χωρισμό. Τώρα πια έχω απαλλαγεί από τον ιό, αλλά δεν έχω κάνει έκτοτε σεξ μαζί του. Διαπιστώνω σταθερά ότι μου έχει μείνει μια απόλυτη έλλειψη ερωτικής επιθυμίας. Πιστεύετε ότι αν χωρίσω θα ξαναβρώ την ερωτική μου επιθυμία; Έτσι κι αλλιώς ζούμε στο σπίτι σαν δυο ξένοι...

Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας - ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Σίγουρα η απάντησή μου δεν μπορεί να είναι μονολεκτική, μ' ένα ναι ή ένα όχι. Καταλαβαίνω όμως ξεκάθαρα ότι πίσω από την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας κρύβεται ένας πολύ μεγάλος θυμός, για πολλούς λόγους. Πρώτον για τις παράλληλες σχέσεις του συζύγου σου, δεύτερον για τη μόλυνσή σου από τον ιό των κονδυλωμάτων και τρίτον για την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας. Είναι φανερό ότι δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς το θυμό σου. Σίγουρα η σημερινή μεταξύ σας ψυχρότητα που τείνει να παγιωθεί φθείρει τη δική σου ψυχική υγεία. Κάνε κάτι! Το πιο απλό και πιο δόκιμο είναι να ζητήσεις τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου σε θέματα σχέσεων.
Ξέρω ότι νιώθεις απογοήτευση, απόρριψη και αισθάνεσαι αδικημένη. Η διαχείριση των συναισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να ξανα βρείς την ερωτική σου επιθυμία, καλύτερα από ένα χωρισμό!

Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102

Ε-mail: info@sexmedic.gr

AdTech Ad
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....