Το «τελειώνει» και βλέπει play offs!

Σε ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν καθώς και το 1997 είχαν αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ και η Σπάρτακ Τρνάβα, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ, μπροστά στο κοινό του και παρά τον καύσωνα που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη, έχει την δυνατότητα να πετύχει ένα σκορ πρόκρισης, απέναντι στους Σλοβάκους.

Ένα καθαρό σκορ νίκης διεκδικεί απόψε στις 20:00 (novasports1, pamesports.gr) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ για να έχει αυξημένες προοπτικές πρόκρισης στον αγώνα ρεβάνς.

Ο Τούντορ θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Όλσεν. Η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλα. Στα άκρα θα παίξουν οι Κίτσιου και Μακ, στο κέντρο οι Κάτσε και Τζιόλης. Επιτελικός μέσος ο Πέλκας και μπροστά οι Λούκας και Κουλούρης. Αυτό αναμένεται να είναι και το πλέον πιθανό σχήμα.

Ο προπονητής των Σλοβάκων Γιουράι Γιάραμπεκ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα έχει τον Λιούμπος Κάμεναρ. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Γιανέτσκα, Τοθ, Νίκολιτς και Τσόνκα.

Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπάεζ και Κασάντο ενώ η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Σάμπο, Χαλίλοβιτς και Μίκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιάκουμπ Βοΐτιους.

Οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν με αρκετές απώλειες στην Τούμπα. Γιάνεσελ και Μπορτέλ (στόπερ) είναι τιμωρημένοι με κάρτες, ενώ ο Τσάρνοτα, ο έτερος στόπερ που αποκτήθηκε φέτος, είναι τραυματίας. Τραυματίας είναι επίσης ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, ο Γκοντάλ, όπως και ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ, Κλέμπερ, που έχει πρόβλημα στη φτέρνα. Ακόμη, απών λόγω τραυματισμού είναι ο αριστερός μπακ, Γκράμπεζ.

120 ΟΠΑΔΟΙ
Στο γήπεδο της Τούμπας υπολογίζεται πως θα βρεθούν περίπου 120-150 οπαδοί της Σπαρτάκ, για να στηρίξουν την ομάδα τους. Θα πάρουν θέση στη θύρα 8 και ορισμένοι στις θέσεις VIP.

Σχετικά άρθρα