Ξεκίνησαν οι χρεώσεις στο facebook;

9 Απριλίου 2013

Ένα πρώτο δυσάρεστο νέο για όσους έχουν κάνει το facebook καθημερινή τους συνήθεια. Παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας ότι δεν θα υπάρξουν χρώσεις μαθαίνουμε πως στη Βρετανία  οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου καλούνται να πληρώσουν αν θέλουν να στείλουν μήνυμα σε κάποιο διάσημο και το αντίτιμο είναι 11 λίρες. Σύμφωνα με το Wired, η επί πληρωμή επικοινωνία με τους διάσημους μέσω Facebook γίνεται δοκιμαστικά και θα εξαρτάται στο μέλλον από το πλήθος των θαυμαστών του σελέμπριτι.


Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προχωρά στην κίνηση αυτή προκειμένου να προστατευθούν οι διάσημοι από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Βέβαια, το ερώτημα είναι: Γιατί να θέλει να στείλει κάποιος μήνυμα σε κάποιο διάσημο; Αυτό βέβαια,  είναι μια άλλη ιστορία...

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι διαδικτυακοί σελέμπριτι; 

Σύμφωνα με το digitallife.gr  πιο "ακριβός" στην επικοινωνία μαζί του είναι ο Tom Daley, ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, ενώ το ποσά μικραίνουν για λιγότερο διάσημους, όπως, για παράδειγμα, η φίλη του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas για την οποία καλούνται οι χρήστες να χρεωθούν 71p αν θέλουν να μιλήσουν μαζί της.


 

 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ