Ομάρ: «Έτσι πρέπει να παίζουμε»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Τβέντε και επισήμανε ότι ο τρόπος που αγωνίστηκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο είναι αυτός που επιθυμεί ο προπονητής και προσπαθούν να εφαρμόσουν οι παίκτες.
Ο Νορβηγός άσος μίλησε στη NOVA:
Για το φιλικό κόντρα στην Τβέντε:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά αν και αρκετοί από εμάς ήμασταν κουρασμένοι λόγω των σκληρών προπονήσεων. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο και δείξαμε τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε σε αυτό το διάστημα».
Για τη δουλειά του Μάρκο Σίλβα:
«Φαίνεται πολύ καλός. Φυσικά θέλει χρόνο για να δείξει στην ομάδα τον τρόπο που θέλει να παίζουμε μαζί, αλλά αυτό έρχεται σιγά – σιγά και όλα δείχνουν πολύ καλά».
Για το αν ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα συνδυάσει αποτελέσματα με θέαμα:
«Αυτό είναι το σχέδιο. Θέλουμε τα αποτελέσματα αλλά να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό και ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».
Για το προσεχές φιλικό με τη Φέγενορντ:
«Είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο, όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Είμαστε στην προετοιμασία, το σημαντικό είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση χωρίς τραυματισμούς και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας και στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε».

Σχετικά άρθρα