Μιλφέιγ με “Cream Crackers” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Κρέμα με Ανανά

30 Ιουλίου 2015

ΥΛΙΚΑ

  • 2 πακέτα CREAM CRACKERS ΣΙΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 140g
  • 250ml (1κούπα) γάλα με χαμηλά λιπαρά
  • Ζάχαρη άχνη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 1lt (4 κούπες) γάλα φρέσκο με χαμηλά λιπαρά
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου
  • 80γρ. (4κ.σ) ζάχαρη καστανή
  • 1 μικρή κονσέρβα ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Ζεσταίνουμε το μισό λίτρο γάλα με τη ζάχαρη και το υπόλοιπο μισό λίτρο γάλα το ανακατεύουμε με το άνθος αραβοσίτου, μέχρι να διαλυθεί.

  2. Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα μαζί μέχρι η κρέμα να πήξει.

  3. Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά και όταν είναι χλιαρή προσθέτουμε τον ανανά κομμένο σε κιβάκια.

  4. Βουτάμε τα CREAM CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ένα- ένα στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

  5. Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα κράκερς και επαναλαμβάνουμε με μια ακόμη στρώση CREAM CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που τα έχουμε βουτήξει και αυτά στο γάλα. Τελειώνουμε με μια στρώση κρέμα.

  6. Γαρνίρουμε με σπασμένα κράκερς και λίγη ζάχαρη άχνη, τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.

  7. Σερβίρουμε το γλυκό σε κομμάτια και γαρνίρουμε προαιρετικά με σαντιγύ χαμηλή σε λιπαρά και φέτες ανανά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ