Σπιτικό Παγωτό με “Caprice” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

30 Νοεμβρίου -1

ΥΛΙΚΑ

  • 550ml πλήρες γάλα
  • 3 βανίλιες σκόνη ή φυσική
  • 4 κρόκοι
  • 90γρ. ζάχαρη άχνη
  • 10 βατόμουρα
  • 1 συσκευασία Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 135γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.

  2. Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.

  3. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.

  4. Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

  5. Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα Ζώδια σήμερα
Αστρολογία
14:29 Τα Ζώδια σήμερα