Μάθημα ζωής: Ανάπηρη κοπέλα φωτογραφίζεται με εσώρουχα για να αποδείξει ότι...

31 Ιουλίου 2015

Το καλοκαίρι του 2010 η Ρέιτσελ Τσάπμαν έμεινε παράλυτη έπειτα από ατύχημα που είχε στο μπάτσελορ πάρτι, λίγες ημέρες πριν το γάμο της. Συνέχισε τη ζωή της όμως φυσιολογικά, παντρεύτηκε, έγινε μητέρα και τώρα, φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα θέλοντας να δείξει σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας ότι η ζωή δεν σταματά!

Η Τσάπμαν, παίζοντας με τους φίλους της το 2010 στην πίσινα όπου διασκέδαζε για το μπάτσελορ, είδε τη ζωή της να αλλάζει. Ενας φίλος της, την έσπρωξε για να τη ρίξει στο νερό όμως αυτή γλίστρισε, χτύπησε στο κεφάλι και έμεινε παράλυτη παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών.

Πέντε χρόνια μετά, ζει τη ζωή της προσπαθώντας να αποδείξει σε όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αναπηρίας, ότι η ζωή δεν σταματά. Παντρεύτηκε, έγινε μητέρα ενός υγιέστατου κοριτσιού και αποφάσισε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα για το περιοδικό People, δείχνοντας απίστευτη αυτοπεποίθηση.

«Στην αρχή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχα πάθει. Δεν το δεχόμουν. Είχε αλλάξει και ο τρόπος που με αντιμετώπιζε ο κόσμος» τόνισε η Τσάπμαν, η οποία ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν κατηγόρησε το φίλο της για το ατύχημα που είχε ενώ είχε να πει μόνο καλά λόγια για την κολλητή της φίλη, η οποία έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της.

«Ελπίζω με αυτή την κίνηση να εμπνεύσω όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Να αγαπήσουν τους εαυτούς τους. Ενθαρρύνω όλους, να βγουν στα social media και γράψουν κάτι για τους εαυτούς τους, γι'αυτό που αγαπούν πάνω τους», ανέφερε η Τσάπμαν στη συνέντευξη που συνοδεύτηκε με τη φωτογράφιση, με εσώρουχα της Victoria's Secret.

defencenet.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ