Ιστορίες αναγνωστών: Είμαι ομοφυλόφιλη και θέλω να κάνω παιδί

31 Ιουλίου 2015
Γιάννα, 29 ετών ρωτά

 

Kαλησπέρα Είμαι η Μαρία33 ετών από Αθήνα Είμαι ομοφυλόφιλη και θέλω να κάνω ένα παιδάκι Έχω ένα πολύ καλό φίλο και θα κάνουμε σπερματέγχυση Εγώ έπαιρνα από 20 ετών seropram και πλέον αφού προσπάθησα να το κόψω και δεν μου πήγε καλάπήγα σε γιατρό και παίρνω προς στιγμή 1 seropram των 401 quepin και ένα effexor 75 Τα παίρνω 2 εβδομάδες και περιμένω να με πιάσουν καλά ώστε να παίρνω μόνο ένα effexorίσως των 150 Τι θα κάνω με το θέμα παιδί και θεραπεία

Απαντά  ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας - ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Ίσως θα ήτανε καλύτερα να αναβάλλετε τη σκέψη για την απόκτηση παιδιού μέχρι να αποκατασταθεί η ψυχική σας υγεία. Είναι ακόμα ανάγκη να ασχοληθείτε με τα θέματα πατρότητας του παιδιού δεδομένου ότι ο άντρας θα γνωρίζει τη γέννηση ενός παιδιού του στην οποία ενδεχομένως θα κληθεί ή θα επιθυμήσει στο μέλλον να πάρει θέση. Συζητήστε το θέμα με το γυναικολόγο σας, όπως επίσης την πιθανή επιβάρυνση της εγκυμοσύνης από τα ίδια τα φάρμακα ή και την επιβάρυνση της ψυχικής σας υγείας από τις ορμονικές αλλαγές της εγκυμοσύνης.
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ