Στα κίτρινα το ΟΑΚΑ!

31 Ιουλίου 2015

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως σε συνεργασία με τη NIKE θα προσφέρει από ένα συλλεκτικό t-shirt στους φίλους της «Ένωσης» που θα πάνε στο γήπεδο στο φιλικό με τη Σεβίλλη, προκειμένου το ΟΑΚΑ να ντυθεί στα κίτρινα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ντύστε στα κίτρινα «το ΟΑΚΑ της επιστροφής» για το φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου με τo συλλεκτικό Τ-shirt της NIKE, που σφραγίζει την τριετή συμφωνία της εταιρίας με την ΑΕΚ, αλλά και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. 
 
Στους φίλους της ΑΕΚ -μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους στις Θύρες 7, 9, 11, 13, 29 και VIP- θα προσφέρεται δωρεάν το κίτρινο t-shirt, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
 
Ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας το συλλεκτικό t-shirt θα πωλείται έναντι 15 ευρώ στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ στην οποία από την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τη Σεβίλλη και η διάθεση της επετειακής φανέλας.
 
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets (το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα) των θυρών 7, 9, 11, 13, 29 και VIP, που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα συλλεκτικά t-shirts έως και την Παρασκευή στην αίθουσα Κασιμάτη. Θα επακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τη Σεβίλλη. 
 
Ελάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Αυγούστου, ντυθείτε στα κίτρινα με το συλλεκτικό t-shirt της NIKE και απολαύστε την νέα ΑΕΚ με τη νέα της εμφάνιση».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...