Ξανά στα Τρίκαλα ο Φλεβαράκης

Ο Κώστας Φλεβαράκης επέστρεψε στον πάγκο των Τρικάλων μετά το σύντομο πέρασμα του στην πολωνική ομάδα Κόζαλιν. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς καθοδήγησε την θεσσαλική ομάδα από την «παρθενική» συμμετοχή της στην Α1 την σεζόν 2013-14 έως τις τελευταίες αγωνιστικές της περιόδου 2014-15, διάστημα στο οποίοα αποχώρησε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κόζαλιν.

Επέστρεψε, ωστόσο, για να καθοδηγήσει τα Τρίκαλα στο καινούργιο Πρωτάθλημα. Μάλιστα στην αρχή της επόμενης περιόδου, ο Κώστας Φλεβαράκης θα σημειώσει ένα ξεχωριστό ατομικό επίτευγμα αφού με δύο αγώνες, θα συμπληρώσει τους 200 ως πρώτος προπονητής στην κατηγορία.

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα των Τρικάλων Ο Θεσσαλονικιός προπονητής τόνισε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας».

Σχετικά άρθρα