Με Γιαννακόπουλο και κομμένους το φιλικό με Αρη Λεμεσού

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Αρη Λεμεσού στις 19.30. Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει χρόνο σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, ενώ θα τεστάρει και τον βαθμό ετοιμότητας του Νάνο, του Κλωναρίδη αλλά και του Στιλ που προέρχονται από απουσία αρκετών εβδομάδων λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς οι πρώτοι και στη μέση ο Αγγλος.
 
Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι ο Αναστασίου πήρε στην αποστολή και θα χρησιμοποιήσει και τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται αλλά συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα όπως είναι οι Μέντες, Ντίνας και Σπυρόπουλος.
 
Αναλυτικά στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Βασ. Αγγελόπουλος, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος.
 
Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στις 9.
 
Τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ο Εσιέν και ο Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα