Μεγάλα σκορ από Ελβετία, ΗΠΑ

170. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΙΟΝ ΟΒΕΡ 1.55
Δίχως να παίζει σπουδαία μπάλα η πρωταθλήτρια Ελβετίας καταφέρνει να παίρνει νίκες εντός και εκτός συνόρων. Εφτασε τα τρία διαδοχικά τρίποντα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών εμφανίζοντας άνεση στο σκοράρισμα. Το 2-0 της πρεμιέρας επί της Βαντούζ ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στη Γκρασχόπερ, την περασμένη Τετάρτη επικράτησε και πάλι εκτός με 3-1 της Λεχ σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θέλει τη ρεβάνς για την ηχηρή ήττα του περασμένου Μαϊου στον τελικό του Κυπέλλου από την σημερινή αντιπλαό της. Η Σιόν είναι σε καλή κατάσταση, αήττητη έπειτα από δύο ματς όπου πήρε ισοπαλία 2-2 στη Λουκέρνη και στη συνέχεια επικράτησε 1-0 της Σεντ Γκάλεν. Με τον επιθετικό οίστρο της γηπεδούχου είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί η ρέντα που έχει από το ξεκίνημα της σεζόν και να επιβεβαιωθεί το (συμπαθητικό σε απόδοση) φόβερ
286. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΜΑΚΑΕ 1 1.60
Κλασική ομάδα έδρας η γηπεδούχος άλλωστε στην “Αρένα Περναμπούκο” έχει συλλέξει 22 βαθμούς από τους 27 που έχει συνολικά. Στόχος της Ναούτικο να παραμείνει στην τετράδα που οδηγεί στην Σέριε Α της Βραζιλίας γι αυτό και θα επιδιώξει να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στα επτά που έχει έως τώρα μπροστά στο κοινό της. Εδώ και έξι αγωνσιτικές πηγαίνει από ήττα (εκτός) σε νίκη (εντός). Σειρά συνεπώς μετά την ήττα 2-0 στην έδρα της Παρανά η νίκη κόντρα στη Μακαέ η οποία είναι στο -4 από την τέταρτη θέση και στο +8 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τελευταία δεν είναι καλή, ειδικά στην επίθεση, έχοντας μαζέψει μόλις δύο πόντους από ισάριθμες ισοπαλίες στις τρείς πιό πρόσφατες αγωνιστικές. Λογικά ο άσος έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης με βάση την τωρινή αγωνιστική εικόνα των δύο κλαμπ.
303. ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΒΕΡ 1.55
Αμφότερες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της Ανατολής στις ΗΠΑ μετά τις ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι με το 2-2 στο Σικάγο επανήλθαν στα μεγάλα σκορ μετά το… διάλειμμα στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νέας Υόρκης Σίτι. Πλέον μετρούν έξι όβερ στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα του MLS ανεξαρτήτως έδρας. Τα προβλήματα στα μετόπισθεν παραμένουν καθώς έφτασαν τα 15 γκολ παθητικό σε έξι αγώνες.
Οι Καναδοί είναι εξαιρετικά επιθετική ομάδα και συνήθως τελειώνουν τα παιχνίδια τους με εντυπωσιακά σκορ όπως το πρόσφατο 3-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του Κολόμπους ή το 4-4 στη Νέα Υόρκη κόντρα στη Σίτι πριν από 18 ημέρες. Με τον Τζιοβίνκο σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να σκοράρουν και όχι μόνο μία φορά.

Σχετικά άρθρα