Μάγκετ Σάμι: «Ο Καρίμ έχει τεράστια προοπτική»

Mε τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον 19χρονο Αιγύπτιο αριστερό μπακ της Λιρς και ο Μάγκετ Σάμι, ο οποίος μίλησε στη «Live Sport»: «Ο Καρίμ είναι 19 χρονών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο», είπε αρχικά με μία δόση υπερβολής για να προσθέσει: «Δεν είναι μόνο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα, έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες. Έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ»

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως ο Χαφέζ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Γουάντι Ντέγκλα: «O Καρίμ Χαφέζ είναι ένα από τα προϊόντα της ακαδημίας Wadi Degla JMG, η οποία έχει τρεις Ακαδημίες, Στην Αίγυπτο, τη Γκάνα και το Βέλγιο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 μεταξύ της Γουάντι Ντέγκλα και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζαν Μαρκ Ζιλού».

Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας της αιγυπτιακής ομάδας μίλησε και για τους παίκτες που πήραν μεταγραφή την περασμένη σεζόν: «Δικά μας «προϊόντα» είναι οι Φεϊζάλ Κασμί και Αχμέντ Ελ Μεσούντι που πήγαν στην Σταντάρ Λιέγης, ο Χάμαρι Τραορέ της Ρεμς και ο Ραμί Μπενσεμπαϊνί της Μονπελιέ…».

Σχετικά άρθρα