«Final Four με τον Παναθηναϊκό, μετάλλιο με την Εθνική»

Επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Ο Νικ Καλάθης, μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική ομάδα.
Οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην εφημερίδα «Πράσινη»:
Για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και θα ξαναπαίξω στον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμουν πως αν επέστρεφα στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα ήταν η μοναδική μου επιλογή. Είμαι ευγνώμων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, η οποία έχει κάνει πολλά για μένα από το ξεκίνημα της καριέρας μου».
Για τους στόχους του με τους “πράσινους”: «Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές από όλους. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο Final Four στο Βερολίνο κι ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».
Για τον κόσμο του “τριφυλλιού”: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Κατά τη γνώμη μου ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη. Δεν σταματούν ποτέ να μας υποστηρίζουν. Αυτό θέλω να ζήσω και πάλι».
Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής: «Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι το μετάλλιο κι από τη στιγμή που θα βρεθούμε εκεί γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το χρυσό; Θεωρώ πως είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε εδώ και πολύ καιρό. Προς το παρόν, εκείνο που προέχει είναι να δέσουμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έρχονται καλά πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους».

Σχετικά άρθρα