Διαβάστε στην Αγορά που κυκλοφορεί σήμερα

1 Αυγούστου 2015

Με τίτλο «Ξηλώνουν και τις 100 δόσεις»κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν τη μείωση του αριθμού των δόσεων και τον υπερδιπλασιασμό του επιτοκίου για τα ληξιπρόθεσμα. 

Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι των θεσμών εγείρουν μία σειρά από νέες απαιτήσεις, ανάμεσα τους η περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και οι αλλαγές επί τα χείρω του «νόμου Στρατούλη» για τους υπερήλικες ανασφάλιστους.

Επίσης, η «Αγορά»:

• Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του plan B που ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, τους συνθηματικούς κώδικες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ομάδας και το ρόλο καθηγητή του Πολυτεχνείου στην επιχείρηση.

• Φέρνει στο φως τις απαιτήσεις, που προέβαλε η Ντέλια Βελκουλέσκου με το πού πάτησε το πόδι της στην Αθήνα. Ακόμη δημοσιεύει τι είπε η ίδια στην «Αγορά», πως περιγράφει τη «σκληρή του ΔΝΤ» η ρουμάνα δασκάλα της, ποιό είναι το «ένοχο» μυστικό της με τον Πόλ Τόμσεν.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία δηλώνει: «Δεν θέλουμε κυβέρνηση ειδικού σκοπού ούτε εμείς, ούτε ο λαός» και της βουλευτού της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία τονίζει: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, γίνουν – δεν γίνουν πρόωρες εκλογές».

Τέλος, η «Α» αποκαλύπτει ποιά είναι η οff shore εταιρία, που συνδέεται με κυβερνητικό στέλεχος.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της ΒουλήςΠαναγιώτης Λιαργκόβας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...