Ο Σάμπο «έκλεισε» στον ΠΑΟΚ

Από την Σλοβακία έρχονται οι τελευταίες φήμες για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και που ένας από αυτούς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα, ο Έρικ Σάμπο έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και η μετακίνηση του θα ανακοινωθεί πιθανότατα μετά τον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στην Σλοβακία την άλλη Πέμπτη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα

Θεωρείται (και είναι) ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Σάμπο αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό ενώ μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Το πιο σημαντικό, είναι πως μπορεί να αγωνιστεί ως φουλ μπακ – εξτρέμ και αυτό είναι ένα στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Τούντορ για την εφαρμογή του 3-5-2 για τον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπάρτακ Τρνάβα και έφτασε στα 23 του χρόνια να είναι αρχηγός της ομάδας και διεθνής με την εθνική Σλοβακίας.

Ο Σάμπο την φετινή σεζόν σε 7 επίσημους αγώνες πέτυχε 5 γκολ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Σπάρτακ σε 35 αγώνες και σκόραρε 17 τέρματα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Ο Σάμπο είναι αρχηγός της Σπάρτακ και φορά την φανέλα με το Νο 25 στην πλάτη.

Σχετικά άρθρα