Μέχρι την Τρίτη ανακοινώνει Ροντρίγκεζ!

Το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί σε όλα τα σκέλη, η μεταγραφή του 25χρονου Γκάρι Ροντρίγκεζ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των επιτελών της ΠΑΕ. Ο ικανότατος εξτρέμ που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου και αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Ισπανικής Έλτσε, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρνεσεν.

Μάλιστα ο Ροντρίγκεζ χάρισε ένα σεβαστό ποσό στην διοίκηση της Ελτσε από τα οφειλόμενα χρήματα της περσινής περιόδου για να πάρει την ελευθερία του και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Από σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Δευτέρας ο Ροντρίγκεζ θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει, είναι να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκεζ μπορεί να παίξει με άνεση, τόσο στο δεξί άκρο στα χαφ, όσο και στο αριστερό και η επιλογή του έγινε από τον Άρνεσεν.

Όπως έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί ο Ροντρίγκεζ ως παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σχετικά άρθρα