Εξτρέμ μέχρι τη Σεβίλλη, επιβεβαίωση για ενίσχυση

Ο Καρίμ Χαφέζ είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, ωστόσο το αν θα έρθει στην Πολωνία, ή αν θα μείνει στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί εκεί με τους νέους του συμπαίκτες είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί σήμερα, μιας και η ομάδα παίρνει το δρόμο της επιστροφής για τη βάση της τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στην ΑΕΚ πάντως φέρεται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησης δεξιού εξτρέμ και σύμφωνα με όσα έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, δεν αποκλείεται η μία μεταγραφή να έχει κλείσει πριν το φιλικό με τη Σεβίλλη.

Από τις δηλώσεις του Δέλλα πάντως μετά το ματς, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες της PameSports.gr, δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμα επιπλέον κίνηση, όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών.

Αν θα είναι για σέντερ φορ τύπου Μπρέτσεβιτς (κάτι που θα σημάνει την απομάκρυνση του Κρισάντους), ή αν θα είναι ένα ακόμα ακραίος μεσοεπιθετικός, θα φανεί στην πορεία. Ο Αραβίδης πάντως δεν έχει χαρακτηριστικά εξτρέμ, ο Ζόριτς επίσης, ενώ οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας δεν δείχνουν έτοιμοι για πρώτες επιλογές.

Το όνομα του Μπουονανότε εξακολουθεί να γράφεται στο διαδίκτυο, αλλά το να έρθει ένας παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν και οι Μάνταλος και Βάργκας, μάλλον είναι απίθανο…

Σχετικά άρθρα