Καπντεβίλα: «Εξαιρετικός παίκτης που θα βοηθήσει την ΑΕΚ»

Η “Live” επικοινώνησε με το ένα από τα δύο ινδάλματά του Καρίμ Χαφέζ, τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Καπντεβίλα, ο οποίος έμαθε από την εφημερίδα για τη μεταγραφή του 19χρονου μπακ στην Ένωση και θέλησε να του ευχηθεί αρχικά καλή επιτυχία: «Τώρα μαθαίνω από εσάς ότι πήρε μεταγραφή ο Καρίμ στην ΑΕΚ. Του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός αμυντικός. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ΑΕΚ με τα στοιχεία του», ήταν το αρχικό σχόλιο 37χρονου πολύπειρου ακραίου αμυντικού.

Στη συνέχεια ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του: «Έκανε μια φανταστική σεζόν με την Λιρς. Έχει πολύ καλή τεχνική και πέρυσι κτυπούσε τις περισσότερες στημένες φάσεις. Του αρέσει πολύ να προωθείται και γενικά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, η οποία τον βοηθάει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του. Στους αγώνες πηγαίνει όλη την ώρα πάνω-κάτω στην πλευρά του. Οι αντοχές του είναι πάρα πολύ μεγάλες. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ την νέα του ομάδα».

Τέλος, η “Live” ανέφερε στον Καπντεβίλα, ότι είναι ένα από τα ινδάλματα του Χαφέζ. Αυτός γέλασε και είπε πως τη σεζόν προσπάθησε να τον βοηθήσει αρκετά: «Είναι τιμητικό για εμένα αυτό που είπε. Μέσα στη σεζόν του έδινα πολλές συμβουλές, αφού έβλεπα ότι έχει το ταλέντο να γίνει πολύ καλός παίκτης».

Σχετικά άρθρα