Ο Ολυμπιακός «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Τρίτη 4 Αυγούστου και την Κυριακή 9 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους φιλικούς αγώνες Ολυμπιακός – Sivasspor, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και Ολυμπιακός – Besiktas, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η αρχή γίνεται την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 20:00, με τον αγώνα Ολυμπιακός- Sivasspor, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.
Την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 21:00, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Besiktas σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά.
Τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και μέσω της υπηρεσίας Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του WEB TV του Novasports.gr.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα