Μποροβήλος: «Κοινή θέληση να βρεθεί λύση»

Μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League ο Γιώργος Μποροβήλος έκανε δηλώσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τον κεντρικό χορηγό.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Super League:

“Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα σήμερα, ήταν το θέμα του κεντρικού χορηγού και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Και οι δύο αποφάσεις είναι ομόφωνες και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι, για ακόμα μια φορά, το συμβούλιο επιχειρεί να έχει μια τελική συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, υπήρξε μια γενική κατεύθυνση και σε μια τέτοια λογική θα έχουμε συνέχεια στη χορηγία.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος προσπαθεί να είναι συνεπής χρονικά και έχουμε συναντήσεις τόσο με την αρμόδια εταιρία όσο και με τους φορείς για να λειτουργήσουμε σύννομα. Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν θέσεις και αντιθέσεις και προσπαθούμε να συγκεράσουμε τις απόψεις. Υπάρχει μια διάσταση σε μερικά σημεία αλλά με κοινή θέληση θα βρεθεί λύση.

Δεν θα σχολιάσω κάτι που δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο, όπως οι δηλώσεις του Κου Βρέντζου. Έχουμε ακόμα ανοιχτά θέματα με την ομάδα Α και την ομάδα Β και έχουμε κάνει παρεμμβάσεις και χρονικά και ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να κλείσουν αυτά τα θέματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να πω ότι έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, με έβγαλε αθώο από εν ενεργεία Αρεοπαγείτη και στα υπόλοιπα ζητήματα επισκέφτηκα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ζήτησα να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες. Δεν πρέπει σε κανένα στάδιο ο καθένας να ερμηνεύει όπως θέλει τις αποφάσεις και στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει”.

Σχετικά άρθρα