Νηνεμία στην Οπαλένιτσα

3 Αυγούστου 2015

Οι... κραδασμοί από το στραπάτσο της ΑΕΚ από την Ανόρθωση, απορροφήθηκαν χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή προχθές στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος δεν θέλησε να τραβήξει τα σχοινιά και προτίμησε να αφήσει την ομάδα του να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Άλλωστε από τη στιγμή που ανέλαβε, είχε ξεκαθαρίσει ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, ότι δεν πρόκειται να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και πάνω από όλα, έλεγε με κάθε ευκαιρία ότι: «Δεν πετάμε στα ουράνια στις νίκες και δεν απογοητευόμαστε και δεν καταλήγουμε στα Τάρταρα στις ήττες».

Ο «Κολοσσός» χειρίστηκε και ιδιαίτερα διακριτικά την υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο «Τρομοκράτης» έδωσε δικαιώματα με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αλλά ο Δέλλας προτίμησε να τον αφήσει μέσα στο ματς, παρά να τον κάνει αλλαγή εκείνη τη στιγμή και να τον αφήσει να ηρεμήσει παρά να τον «χάσει». Και η εικόνα του Τζιμπούρ στη χθεσινή προπόνηση, ήταν η ίδια με αυτή των προηγούμενων ημερών, όπου ήταν τύπος και υπογραμμός.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +112728+25654 - adTechUnit 9
Γάμος: Το διαζύγιο και η οικονομική κρίση
Αν και τα περισσότερα ζευγάρια θεωρούν...
Φοβίες, άγχος και πανικός: Πώς θα τα αντιμετωπίσω;
Καλησπερα σας ειμαι 27 χρονων εδω και...