Υπογράφει ο Γκάρι και παρουσιάζεται

Για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ο στόχος είναι να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην επίθεση και να πετύχει αρκετά γκολ. Για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ ο λόγος, τον 25χρονο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, όπως είχε υποσχεθεί στον Άρνεσεν και τον Τούντορ.

Ο Ροντρίγκεζ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του μετά τις 09:30 σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτός είναι ο προγραμματισμός που έχει γίνει για το θέμα Ροντρίγκεζ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν. Ο Ροντρίγκεζ δεν πρόκειται να συμμετέχει στον αγώνα ρεβάνς με την Σπάρτακ Τρνάβα, κάτι που είναι αυτονόητο καθώς δεν έχει αρχίσει ακόμη προπονήσεις με την ομάδα.

Θα μπει στο πρόγραμμα με βασικό στόχο να είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αρχικά στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον με το καλό προκριθεί ο ΠΑΟΚ και ασφαλώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη στην Τούμπα.

Ο Ροντρίγκεζ αναμένεται να παρουσιαστεί από τον ΠΑΟΚ, από το επίσημο κανάλι της ομάδας, όπου θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

Σχετικά άρθρα