Ο 25χρονος barman γιος του Παύλου Χαικάλη (εικόνες)

4 Αυγούστου 2015

Ο barman γιος του Χαϊκάλη

Ο Γιώργος Χαϊκάλης είναι ένας μπάρμαν που πολλοί θα ήθελαν να τους σερβίρει το ποτό τους και να ακούσουν τις ατάκες του. 

Όπως προδίδει το όνομα του, έχει στα γονίδια του το χάρισμα της επικοινωνίας. Είναι ο λατρεμένος, αλλά και άγνωστος γιος του δημοφιλούς ηθοποιού και υφυπουργοί Κοινωνικών Ασφαλίσεων πια, Παύλου Χαϊκάλη. Αεικίνητος, ετοιμόλογος, εργασιομανής, αλλά πάνω απ' όλα με πηγαίο χιούμορ και ταλέντο στην έκφραση, όπως ακριβώς και ο πατέρας του. Ο 25χρονος σήμερα Γιώργος Χαϊκάλης είναι το κρυφό καμάρι του υφυπουργού και το «πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής του», όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος.

Είναι ένας δυναμικός νέος, που δεν επηρεάστηκε από τη δουλειά των γονιών του και χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή, παίρνοντας τα ρίσκα του και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στον επαγγελματικό τομέα. Οι θαμώνες του μπαρ όπου εργάζεται, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν πολλούς λόγους για να μιλούν για το στέκι τους, αφού ο Χαϊκάλης  έχει κληρονομήσει το μοναδικό ταλέντο του πατέρα του να κερδίζει τους ανθρώπους από την πρώτη επαφή. Πάντα με διάθεση για πειράγματα, εύθυμος και διατεθειμένος ακόμη και να... τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνα των 25 χρόνων του, ξεσηκώνει τους πελάτες του μαγαζιού, αλλά και τους συναδέλφους του. Εκτός από τα γονίδια, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση, βοηθάει και το γεγονός ότι έχει διδαχτεί από «πρώτο χέρι» το πώς να γοητεύει το κοινό του.

Πηγή: Παραπολιτικά
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....