Σπριντάρει για εξτρέμ

Σε… διπλό ταμπλό παίζει τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ. Η… καμπάνα που «χτύπησε» μετά το στραπάτσο από την Ανόρθωση, ήταν αρκετά δυνατή και οι άνθρωποι του «δικεφάλου» αποφάσισαν να μην χάσουν και άλλο χρόνο και να δώσουν το συντομότερο δυνατό στον Τραϊανό Δέλλα, κάποια επιπλέον όπλα, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει, ενόψει της νέας σεζόν στην Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PameSports.gr, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα δεξί εξτρέμ, το οποίο θα έρθει στην “Ένωση” για να πάρει φανέλα βασικού με το «καλημέρα» και θα είναι ικανό να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα όπως τονιζόταν από επίσημα χείλια χθες, το συγκεκριμένου dealείναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί πριν από το Σαββατιάτικο φιλικό με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ.

Το όνομά του ο “Μπέλι” το κρατάει μυστικό ωστόσο σύμφωνα με όλα όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου» θα προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο και πιθανότατα από την Primera Division. Εκτός και αν πάλι ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ετοιμάζει έκπληξη α λα… Γιόχανσον.

Σχετικά άρθρα