Ο Βίτορ Σάμπα στην Καλλονή

Ποδοσφαιριστής της Καλλονής είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κροτόνε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: «H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα (Vítor Rodrigues Saba) για τον επόμενο χρόνο.

Ο Σάμπα γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1990 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Βάσκο ντα Γκάμα σε ηλικία 10 ετών. Το 2007 βρέθηκε ανάμεσα στους νέους της Φλαμένγκο και τρία χρόνια αργότερα προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το 2012 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ιταλικής Μπρέσια της Serie B με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια και κατόπιν μετακόμισε στην Αυστραλία. Εκεί αγωνίστηκε με την Σίδνεϊ Γουόντερερς με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Τον Ιανουάριο του 2015 επανήλθε στην Ευρώπη και την Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Κροτόνε της Serie B.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σχετικά άρθρα