Αναστασίου: «Στόχος να πετύχουμε γκολ»

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωτίστως για να σκοράρει τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου ένα 24ωρο πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ για την οποία δήλωσε ότι ισχυροποιείται στην έδρα της και ότι την περιμένει πιο επιθετική.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Στόχος  είναι ο Παναθηναϊκός να πετύχει γκολ ή να μην δεχθεί γκολ;

«Να πετύχουμε γκολ».

Τι διαφορετικό περιμένετε από τη Μπριζ σε σχέση με τη Λεωφόρο;

«Θα παίξουν πιο επιθετικά, ειδικά στην έδρα τους. Και με τη δύναμη που έχουν εντός και με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα επί της Μέχελεν, δείχνουν ότι ο κόσμος τους δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Πέρυσι τέτοια εποχή, στις 5 Αυγούστου, η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σταντάρ Λιέγης. Με πόση πίεση σε γεμίζει αυτό; Να κρίνονται τόσα πολλά τον Ιούλιο;

«Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα είσαι υπό πίεση. Όλα σημαντικά για το κλαμπ και αυτός ήταν και ο στόχος όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική με νέους παίκτες, να περιορίσουμε τα χρέη και η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και να εξελίσσεται. Γίνονται αυτά με σωστά βήματα και με πλάνο. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά προέχει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Αν είμαστε σωστοί εμείς, τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Σχετικά άρθρα