Πώς πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας στις διακοπες του στην Ερεικούσα- Έφερε γιατρό στο νησί!

5 Αυγούστου 2015

Στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου, την Ερείκουσα, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου πέρασε ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγό του.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι που είχε επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές του.

Εκεί τον περίμενε ο φίλος του και συμφοιτητής του από το Πολυτεχνείο ο οποίος είναι αντιδήμαρχος του νησιού. 

Ο κ.Γουλής είχε εκλεγεί με την «Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση» στον Δήμο Κέρκυρας, με την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο φίλος του πρωθυπουργού μιλώντας στο «Βήμα» είπε για τις διακοπές του Τσίπρα «Ηλθε εδώ, γύρισε το νησί, έκανε τα μπάνια του, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο». Βρισκόταν, το απόγευμα της Δευτέρας, όπως  διευκρίνισε σε ένα καραβάκι μαζί με τον κ.Τσίπρα, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει που πήγαιναν και αρκέστηκε να τονίσει ότι επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια Τσίπρα έμεινε σε ξενοδοχείο, αν και πέρυσι δέχθηκε την φιλοξενία του φίλου του στο σπίτι του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της Ερείκουσας οι οποίοι του είπαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το γεγονός ότι δεν υπήρχε γιατρός στο νησί. Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ δημοσιογράφος του Corfu Tv, το νησί μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού απέκτησε τελικά στρατιωτικό γιατρό.

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ