Προτάσεις για Λέοβατς και Τσίμιροτ

Μέχρι και την Κυριακή το αργότερο οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να ολοκληρώσουν το πρώτο «κύμα» ενίσχυσης της ομάδας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μετά τους Όλσεν και Ροντρίγκεζ (είχαν προηγηθεί οι Χαρίσης και Κοροβέσης) ο ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών για να ανακοινώσει τον Λετονό επιθετικό Ρούντνεβς ενώ ο Άρνεσεν έχει καταθέσει προτάσεις και για άλλους παίκτες.

Ένας από αυτούς είναι ο Κροάτης Λέοβατς που αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του (Ριέκα) ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρονται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως κι άλλες ομάδες από το εξωτερικό. Για τον Λέοβατς ο ΠΑΟΚ επιμένει ενώ σε περίπτωση συμφωνίας το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ακόμη ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και κατέθεσε πρόταση για έναν Βόσνιο μεσοαμυντικό που μπορεί να βοηθήσει (σύμφωνα με τον Άρνεσεν) την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Φρανκ Άρνεσεν θέλει να φέρει τον 22χρονο μέσο Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ και περιμένει ακόμη και σήμερα την οριστική απάντηση από τον Μαλαισιανό ιδιοκτήτη της Σαράγεβο, Βίνσεντ Ταν, για την απόκτηση του Τσίμιροτ.

Σχετικά άρθρα