Μύλος με Χαφέζ!

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο Καρίμ Χαβέζ, θα είναι ο νέος αριστερός μπακ της ΑΕΚ, όλα ανατράπηκαν και πλέον η μεταγραφή του 19χρονου Αιγύπτιου δεν είναι απλά στον αέρα αλλά μία ανάσα από το να ναυαγήσει. Η υπόθεση μάλιστα σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, έχει έντονο παρασκήνιο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Χαβέζ βρέθηκε χθες το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο και πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις. Μάλιστα το μεσημέρι ανήρτησε φωτογραφία όπου διατυμπάνιζε ότι βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ (κάτι το οποίο δεν… επιβεβαιωνόταν από το background της φωτογραφίας).

Όπως και να έχει πάντως το μεσημέρι πήγε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις και να υπογράψει συμβόλαιό συνεργασίας με την Ένωση.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων έπεσαν στο τραπέζι ορισμένα αιτήματα, τα οποία δεν έγιναν αποδεκτά. Έτσι το απόγευμα, οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν απότομα και το κλίμα που έβγαινε ήταν… περίεργο.

Η ΑΕΚ μάλιστα ενημέρωνε χθες το βράδυ πως το καθοριστικό και τελευταίο ραντεβού θα γίνει σήμερα και στο οποίο θα είναι «παρών» και ο ιδιοκτήτης της Γουάντι Ντέγκλα και βασικός μέτοχος της Λιρς, Μάγκετ Σάμι.

Από το αντίπαλο “στρατόπεδο” όμως η ιστορία ειπώθηκε πολύ διαφορετικά. Ο Καρίμ Χαφέζ αρχικά ανάρτησε νέα φωτογραφία από το αεροδρόμιο (!) ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε από την ΑΕΚ του έδωσαν να υπογράψει συμβόλαιο μεταγραφής και όχι δανεισμού!

Η Λιρς είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για δανεισμό ενός έτους. Πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, όμως προς έκπληξη μου τα έγγραφα ανέφεραν κανονική μεταγραφή κι όχι δανεισμό! Αρνήθηκα να υπογράψω συμβόλαιο και ήρθα άμεσα σε επικοινωνία με τον κ. Σάμι, στον οποίο εξήγησα τι είχε συμβεί. Εκείνος με είπε πως δεν πρέπει να υπογράψω το συμβόλαιο, επομένως η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί“.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σάμι, ο οποίος ερωτηθείς γιατί δεν έκλεισε η μεταγραφή, απάντησε χαρακτηριστικά: «Έδωσα στην ΑΕΚ τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Πιθανότατα οι ενδιάμεσοι δεν ενημέρωσαν σωστά τον πρόεδρο. Δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να έρθω. Ο παίκτης θα φύγει αύριο και θα επιστρέψει στη Λιρς. Αν φύγει από την Αθήνα, δε θα επιστρέψει ποτέ».

Όσο για το τί γίνεται τώρα; Το θέμα πλέον είναι τί στάση θα τηρήσει η ΑΕΚ και αν θα δεχθεί να συνεχίσει αυτό το… περίεργο παιχνίδι. Δυστυχώς είναι ήδη εκτεθειμένη.

Εάν η μεταγραφή «στραβώσει» οριστικά, το επόμενο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ντιντάκ Βίλα, τον οποίο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται πως έχει stand by και όπως διέρρεε χθες βράδυ προτιμάει από τον Καρίμ Χαβέζ…

Σχετικά άρθρα