Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας

Η Spaldingκαι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) πραγματοποίησαν επίσημη φωτογράφιση, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ομάδας Basket, για το μεγάλο της  ραντεβού στο  Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου).

Για τα επόμενα χρόνια η Εθνική  Ανδρών και οι υπόλοιπες Εθνικές Ομάδες  θα εκπροσωπούν  την χώρα μας  με την κομψή και σύγχρονη νέα εμφάνιση SPALDING, η οποία διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από άποψη καινοτομιών και προβάλλει  με μοντέρνο  εμβληματικό  σχεδιασμό την Ελληνική Σημαία.

Η παράδοση της φανέλας έγινε από τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της  ΤοpTrendsκο Σαμυ Φάις ενώ παρόντες στην φωτογράφιση ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κος Βασιλακόπουλος , ο  Γεν. Γραμματέας κος ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ, το τεχνικό επιτελείο , οι παίκτες και όλο το επιτελείο της Εθνικής Ομάδας.  

Ο κος Φάις δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που παραδίδει την συγκριμένη φανέλα στους παίκτες της Εθνικής Ανδρών η οποία όπως αποδεδείχθηκε και από το Χρυσό μετάλλιο των Εφήβων είναι πολύ τυχερή. Ευχήθηκε δε στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών «Καλή Επιτυχία» στο αντίστοιχο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ο κος Τσαγκρώνης τόνισε πως η νέα φανέλα της Spaldingαποδείχθηκε ήδη καλότυχη μέσα από την επιτυχία και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πως ελπίζει πως ανάλογες επιτυχίες θα έχει και η Εθνική Ανδρών.

Η Spaldingκαι η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

Πάντοτε η Spalding, ως oμεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα .

Η ΤopTrendsAE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spaldingστην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες , τους προπονητές με δέσμευση την σκληρή δουλειά , το ήθος και την δυναμική για την  περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Σχετικά άρθρα